dinsdag 2 april 2013

What I want my future interior to look like

Hey there! Even een snelle blogpost in tussen het leren. Mijn derde toetsweek begint alweer angstaanwekkend dichtbij te komen, maar zo nu en dan even pauze is goed voor je. Waar ik jullie vandaag in mee wil nemen, is mijn enthousiasme over het apartement in Malmö (Zweden) van Hilda Grahnat. Ooit zag ik een foto op tumblr voorbijkomen waardoor ik werd overvallen met spontaan enthousiasme voor het restylen van mijn kamer. Na lang zoeken heb ik de bron ontrafeld en kwam ik terecht op haar flickr, met daarop een walhalla aan mooie kiekjes. En een deel van haar kiekjes wil ik graag met jullie delen, omdat ze heel goed weergeven hoe ik wil dat mijn kamer er ooit uit gaat zien. Volgend jaar ga ik als het goed is studeren en het is altijd fijn om wat inspiratie achter de hand te hebben wanneer je op kamers gaat. Wat vinden jullie ervan?

Schilderijtjes! Ik hou ervan. Ondanks dat ik één groot schilderij ook kan waarderen, vind ik veel verschillende kleintjes toch ook wel heel gezellig staan. Ik denk dat als ik op mezelf woon, ik begin met een aantal lijstjes, en dat er vier jaar later een hele muur bedekt is met schilderijtjes.
Typmachine? Check. Globe? Check. Deze foto geeft me echt zin om met mijn bestaande spulletjes een mooi hoekje o.i.d. te maken.
Wel druk, maar ook gezellig. Al het hout in deze kamer geeft het een warme sfeer.
Volgens mij heeft deze dame zo nu en dan last van verzamelwoede, maar de manier waarop ze alles uitstalt laat toch alles tot z'n recht komen.
Mooie oude stoel, en grappig om te zien dat zo'n strak simpel bed toch een zachte uitstraling heeft door een lichte gehaakte(?) sprei.
Deze foto vind ik de sfeer van de kamer het best weergeven. Ik zag laatst ook een leuk idee voorbij komen met koffers: gewoon stapelen zodat je een koffertafeltje krijgt (click).

De foto's komen hier vandaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...