vrijdag 31 mei 2013

Outfit Inpiration!

Poepoe, wat een stress brengen die examens met zich mee! Hoogste tijd voor een beetje afleiding, in de vorm van outfits die ik inpirerend vind. Sinds een tijdje heb ik namelijk een map op mijn laptop waarin ik foto's van outfits die mij aanspreken opsla. Tijd om een aantal met jullie te delen, en ik zal per outfit ook aangeven wat ik er nou zo tof aan vind.

Om te beginnnen deze outfit. Wat ik hier mooi aan vind, is het contrast tussen een een stoer spijkerjastje en een vrouwelijke rok op spannende lengte (niet sarcastisch bedoeld, ik kan me voorstellen dat je de lengte tuttig vind maar ik vind het spannend omdat het niet de standaardlengte is).
 En jahoor, daar zijn ze weer: DUNGAREES! Zo lelijk en mooi tegelijkertijd. Zelf heb ik inmiddels een soortgelijke overgooier in mijn bezit, maar ik ben nog op zoek naar een spijkerstof tuinbroek. Of nog een overgooier, maar dan ééntje die niet getailleerd is. Ik vind de tuinbroek bij deze jongen ook heel tof staan, zeker in combinatie met de Doc Martens. Hoewel ik eerlijk toe moet geven dat ik niet weet hoe enthousiast ik zou zijn als mijn liefje hierin zou verschijnen... ;)
Wat ik het leukste onderdeel vind aan deze outfit is het jasje. Het springt er echt uit doordat de rest zo rustig is gehouden. Ook de hoed vind ik mooi, maar ik heb zelf dan ook een hoedentic. Als iemand weet waar ik een soortgelijk jasje kan scoren tegen een lief prijsje, let me know!
Precies zoiets als dit zou ik aan kunnen hebben, zowel qua kledingstukken als qua kleuren. Ik merk dat outfits met een jurkje of rokje me de laatste tijd erg aanstaan. Toffe combinatie van de grote 'slobbertrui' (no offence at all, ik HOU van slobbertruien) en het sierlijke rokje.
Met het festivalseizoen weer voor de deur, kan een outfit als deze niet ontbreken: luchtig jurkje voor in de warme tenten, spijkerjasje voor als het buiten wat frisser wordt. De vele armbandjes en ringen maken het af!
Hello schoolgirl! Deze outfit heeft een hele lieve/brave uitstraling, en dat vind ik leuk, maar een beetje edgy detail had wat mij betredt geen kwaad gekund. Desondanks schattig jurkje, leuk bedacht met de over-the-knee kousen. En wat wel gezegd moet worden: de tas en de lippenstift zijn wel erg mooi op elkaar afgestemd.

Zo, dat was het alweer! Wat vinden jullie van deze outfits?
De afbeeldingen stonden al op mijn computer dus ik weet niet meer precies wat de exacte bronnen zijn. Mocht je iets herkennen, let me know, dan kan ik de credits aan de juiste persoon toekennen.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...